Ervaringen met WPK stoffering Gouda

Vanaf ons eerste contact geen woorden maar daden. Goed meedenken en adviseren met de klant. Daarna alles naar tevredenheid in de praktijk brengen. Arie en Pieter zijn vakkundige tapijtmannen die vakwerk leveren waar wij zeer blij mee zijn. Ook de after sale verbaasde ons om een onvolkomenheid te verhelpen. Alle lof voor de mannen die aan de klant goede service leveren.
Martin en Reina, Gouda

We hadden met Arie afgesproken dat het PVC dinsdag gebracht zou worden en de woensdag en vrijdag gelegd. Toen ik dinsdag thuis kwam was ik helemaal verrast dat een deel van het PVC al gelegd was. Hij had wat uurtjes over en was alvast begonnen. Woensdag is Rik het af komen maken, dus vrijdag zat ik alweer in een opgeruimd huis met een prachtige vloer, waar ik zeer tevreden over ben.
Marjo Deelen, Gouda

Ontzettend blij zijn wij met de nieuwe visgraat PVC vloer die door WPK is gelegd! Alles ligt superstrak en de plinten zijn mooi aangebracht en afgewerkt.

De communicatie vooraf was ook heel soepel. Bellen en appen was beiden goed en er werd top meegedacht over zaken als egaliseren van de vloer, voorbereiding met de vloerverwarming en de planning. Mede daardoor hebben we nu zelfs 2 weken eerder dan gepland ons vloertje liggen. Een aanrader!
Roy Dessing

Wij hebben naar tevredenheid door WPK onze PVC vloer laten aanleggen.
WPK heeft een zeer nette showroom waar je op afspraak, op je gemak kunt rondkijken. De eigenaar geeft je alle info die je nodig hebt om een vloer te kiezen die bij jou past!

De volgende nieuwe vloer of trapbekleding wordt weer WPK!
Mark Snabel

WPK heeft een mooie showroom met heel veel keus. Arie adviseert goed. Nu hebben we op 3 verdiepingen hele mooie vloeren liggen. We zijn er heel blij mee. Door het uitbreken van de muren hadden we veel hoogteverschil en Arie heeft het netjes geëgaliseerd. Vakman! Beneden ligt nu een prachtige strakke pvc vloer. Ook hebben we hoge plinten van WPK die netjes en mooi uitkomen. Deze zaak is echt een aanrader!!
Annelies van Herk

WPK stoffering heeft bij ons een mooie PVC vloer gelegd in een zeer strak vissegraatpatroon. De communicatie en uitvoering zijn gedaan door Arie Krijgsman, een vakman met zichtbaar plezier in zijn werk. Deze combinatie maakte het tot een hele fijne ervaring en schitterend resultaat. Wij raden Arie van harte aan voor jullie volgende klus.
Ine Koot

Mooie strakke pvc vloer. Moeilijk welke vloer keuze goed advies gekregen. Komt afspraken na en altijd vriendelijk!
Nikki Levering

Inmiddels hebben wij al 2 klussen door WPK laten uitvoeren; de stoffen bekleding van onze trappen en het aanbrengen van PVC vloer op onze zolder. Achteraf balen dat we de begane grond en 1e etage eerder al hebben laten leggen door Roobol, want dat ligt er een stuk minder net in. Ook voor toekomstige klussen wordt ’t weer WPK.
Paco Vermeulen

Goed contact tijdens offerte en keuze materiaal. Prima aanbieding / offerte. Goede communicatie, flexibel in de planning, netjes werken en uitstekende oplevering. Voldoet aan al onze wensen. Vakman in het leggen van de vloerbedekking.
Renko Ponsen, Driebruggen

Arie, is een vakman en komt zijn afspraken goed na. Daarnaast komt hij met een goed advies. Voor ons is hij op zoek gegaan naar een fraaie passende oplossing voor onze binnentrappen die wij zelf niet konden vinden. Het resultaat is werkelijk prachtig. Wij kunnen hem aan iedereen van harte aanbevelen.
Erik & Douha – Waddinxveen

Arie heeft geweldig werk geleverd. Na dat het eerste contact was gelegd, zijn we een kijkje gaan nemen in zijn showroom. Dat ziet er fantastisch uit ! Aan alles kun je merken dat Arie veel plezier heeft in zijn werk, het is echt zijn passie. Met gemak maar zeer professioneel zijn wij geholpen in onze keuze voor een nieuwe pvc-vloer. Het resultaat is fantastisch !! Binnen kort maken wij zeker een afspraak om ook door Arie onze trap te laten renoveren, en raden hem overal aan !!
Stefan & Rachel – Haastrecht

Arie heeft geduldig uitgelegd wat de opties waren. Duidelijke offerte en snelle reactie.
Hij communiceert goed (wij deden veel via Whatsapp).
Hij heeft de vloer mooi geëgaliseerd en de pvc vloer ligt er strak bij. Mooi resultaat. Wij zijn er blij mee.
Bart de Ruiter

Wij hebben laminaat plinten en ondervloer bij Arie gekocht alles tot in de puntjes geregeld,veel mogelijk bij hem erg tevreden.
Frank uit Haastrecht

Arie heeft bij ons de raambekleding verzorgd en de traploper gemaakt. De prijskwaliteit verhouding was zeer goed en Arie stemt regelmatig af met je als klant. Denkt met je mee en voorziet je van goed advies. Verder tijdens de uitvoering van de werkzaamheden goede service en netjes afgewerkt.
Anna uit Gouda

Onze ervaring was geweldig. Wij hebben onze woonkamer vloer met beton cire laten doen. Het eindresultaat is geweldig, mooier dan we verwacht  hadden. Hele prettige samenwerking, goed meegedacht, op ons gemak gesteld, waardoor eindresultaat prachtig was.
Familie Wijntuin uit Rotterdam

Voor een tijdelijke woning heeft WPK ons geholpen met een goede budget oplossing. Voor onze nieuwbouw woning natuurlijk weer naar WPK gegaan. Arie is vriendelijk, gezellig en bovenal zeer vakkundig! Alle vloeren, plinten en trappen zien er top uit dankzij WPK. Ook even meedenken en advies geven voor de gordijnen (terwijl ik die zelf wilde bestellen via Hema) is geen probleem. Wij zijn heel tevreden en zullen WPK zeker aanraden.
Marjolijn Schuijt uit Gouda

Een professioneel en informeel contact maakte dit voor ons de ideale samenwerking. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle en complete levering van zowel het verwijderen van het oude tapijt, als het plaatsen van nieuw tapijt op onze trap maakte deze opdracht met Arie tot een succes! We zijn trots op het eindresultaat!
Frank Straver en Anja Ciere uit Waddinxveen

Perfect WPK Stoffering!
Iemand met passie voor zijn vak en alles uitwerkt tot in details.
Wij zijn erg blij met onze PVC-vloer, plisségordijn en traploper.
Tot de volgende keer!
Fam. Steel uit Gouda

Voorjaar 2015 hebben we door WPK de trap laten stofferen. Dit is strak gedaan. Arie Krijgsman is prettig in omgang, geeft goede adviezen, maar laat je vrij in de keuze m.b.t. het te besteden budget.
Omdat we de vloer in de woonkamer wilden vernieuwen hebben we WPK opnieuw uitgenodigd. Nu was het advies: doe ook de gang en het toilet mee. Dat vormt een mooi geheel. Dus dat gedaan. Fantastisch! Een prachtig gezicht zo ’n doorlopende vloer. Schitterend gelegd, netjes afgewerkt en schoon opgeleverd. Arie je krijgt een 10!
J. en H. Hagoort uit Gouda

Goede ervaring met WPK Stoffering. Naast goede kwaliteit ook prettige communicatie omtrent levering, montage. Ben erg blij met mijn plisses en rolhorren!
A. Rijneveld uit Gouda

Zeer goede ervaring met WPK Stoffering! Communicatie was snel en duidelijk en de vloer in ons kantoor is heel netjes gelegd! Top!
Flex International Freight BV uit Delft

Arie Krijgsman van Woning- en projectstoffering (WPK) heeft onze praktijk volledig voorzien van een mooie en warm uitziende PVC-klik vloer. Arie heeft een proffesionele werkwijze, geeft goed advies, neemt alle mogelijkheden met je door, werkt netjes en levert vakkundig werk! Bovendien is hij een betrouwbaar en prettig persoon om mee samen te werken. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met het resultaat! Absoluut een aanrader!
Praktijk Taiowa Reflexzonetherapie uit Gouda

Wij zijn zo blij dat we onze keuze tot het leveren en leggen van onze nieuwe PVC laminaatvloer in de woonkamer en gang alsmede vloerbedekking in de slaap en studeerkamer hebben laten vallen op WPK. Ook de vouwgordijnen in de huiskamer werd een onderdeel van de opdracht. Het is de verdienste van de heer A. Krijgsman, die door zijn zeer professionele aanpak en betrouwbare indruk de volledige opdracht gegund is. De communicatie, advisering, meedenken en uitvoering was TOP. Wij hebben al menige kennissen onze ervaring gedeeld.
Fam. van Bergen uit Gouda

Wij hebben onze trap laten bekleden en het laminaat laten leggen door WPK Stoffering. Dit is allemaal in goed overleg gegaan en wij zijn erg blij met het resultaat!
Marco uit Capelle aan den IJssel